top of page
  • Foto van schrijverStijn Engelen

Theo Janssen biedt aan Wesley Sneijder te helpen om Mohamed Ihattaren te helpen

Het gaat niet goed met Wesley Sneijders steun aan Mohamed Ihattaren. Na twee dagen serieus helpen begon de drive bij de ex-profvoetballer al minder te worden. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek: Theo Janssen heeft aangeboden Wesley Sneijder te helpen om Mohamed Ihattaren te helpen.


“Ik zie in zijn ogen de passie en vreugde om Ihattaren te helpen. Het is hopen dat hij wakker zal worden. Ik heb hem al aangeboden om met hem aan de slag te gaan, maar dat blijf ik niet roepen. Hij kan me bellen, en hopelijk kan ik hem helpen de knop om te zetten om te helpen Ihattarens knop om te zetten.”, vertelt oud-Ajacied Theo Janssen.


Het is nog maar de vraag of Theo Janssen het voor mekaar krijgt om Wesley Sneijder uit de slop te halen. “Mocht Mo het roer niet omgedraaid krijgen heeft Rafael van der Vaart al aangeboden Theo Janssen te helpen met het helpen van Wesley Sneijder om Mohamed Ihattaren te helpen. En mocht dat niet voldoende zijn kunnen ze mij altijd bellen’’, aldus Pierre van Hooijdonk.

bottom of page