top of page

Indie Pop & Soft Rock

Zo'n beetje alles van het vorige millennium. Van Fleetwood Mac tot David Bowie, van New Order tot U2, van ABBA tot de Talking Heads, zowel bekende hits als onbekende pareltjes. Het perfecte lijstje als je indruk wilt maken op je ouders.

Rock 'n Roll

'High-school Rock' van Green Day. 'Gothic Rock' van Within Temptation. 'Moshpit Rock' van de Dropkick Murphys. 'Melancholische Rock' van Muse. Zolang het maar iets met Rock 'n Roll te maken heeft.

Funk & Soul

Funky hits van James Brown, The Temptations en Kool & the Gang. Heerlijke Soul plaatjes van Marvin Gaye, Sam Cooke en Bill Withers. Alles wat het hart sneller doet kloppen en die heupen laat swingen.

Disco

Een lijst die niet zomaar op de achtergrond gedraaid mag worden. Earth, Wind and Fire zonder gedans en 'sicke moves' is als een Kuip zonder publiek: ''Het klopt gewoon niet.'' 

En Don Cornelius zou het met me eens zijn.

R&B and 00's

De lijst waarbij de 'kids from the 00's' tot leven komen. Beyonce's moves, Lady Gaga's videoclips, de 'early beats' van David Guetta, gewoon alles waar de huidige studenten op los zullen gaan. 

Eurodance

Begint de vibe van het feestje de kant op te gaan van 'hard en fout'? Dan zit je hier goed. Klassiekers van Eric Prydz, all-in met Paul Elstak en zelfs 'jumpen' met Jeckyll & Hyde.

En natuurlijk, Darude Sandstorm.

Fabrizio

Soms hubste ut eve gehad, maar mijn liefde voor je muziek blijft bestaan. In goede tijden, in slechte tijden, tijdens regen en hagel, ik zal altijd naar je muziek blijven luisteren.

Fabrizioe, Iech mis diech zoe.

Lowlandish Music

Muziek die nét iets te speciaal is om onder de saaie term 'Pop' te vallen. Indie pop van London Grammar, Triphop van Massive Attack en Psychedelic pop van Tame Impala, pop die je op Lowlands zou kunnen horen.

Ítalo Disco

Combineer het mooiste land ter wereld met het lekkerste genre op de dansvloer. Ítalo Disco.  'Spacy sounds' gecombineerd met ontzettend slecht Engels, wat wil je nog meer.

Funk & Disco House

Stuk voor stuk lekkere 'tracks' in dit House lijstje. Moderne remixes van ABBA's 'Voulez-vous', Barry White's 'Let The Music Play' en Gwen McCrae's 'Keep The Fire Burning'. En nog veel meer energieke groovy plaatjes.

Old School Hip Hop

Terug naar de 90's en 00's waar Rap en HipHop helemaal losging. 'Lines' van 2Pac, Eminem en Niggaz With Attitudes. Lekkere 'vibes' van Wu-Tang Clan, Will Smith en Naughty by Nature. 

Helemaal terug naar 'The Old School'.

Techno & House

Geen zin in diepzinnige teksten en cheesy lines? Dan is hier een lijstje met alleen maar lekkere beats van onder andere Purple Disco Machine, Fatima Yamaha en Bellaire. Perfect om te luisteren tijdens het studeren. Of als je pillen hebt gepopt.

bottom of page